УСПЕХЪТ НЕ Е КЪСМЕТ! УСПЕХЪТ Е НАЧИНАНИЕ, НЕЩО, КОЕТО ПЛАНИРАШ, ПРЕДПРИЕМАШ И ПОСТИГАШ!

Нашите групи са от не повече от 8 деца,
Защото всяко дете има нужда от индивидуален подход;
Всеки ученик  – от персонално внимание;
Всяка домашна работа – от детайлен преглед и насоки.

Малките групи ни дават възможност да постигаме успехи не само в обучителния, но и във възпитателния процес. Защото доброто образование изисква не само обучение, но и възпитание. По тази причина контактът с родителите е неизменна част от нашата работа. Родителите са наши партньори и приятели. Те получават информация за напредъка и поведението на децата, както и препоръки и насоки за работа вкъщи.

Приемствеността между отделните нива и ясните цели и задачи, които имаме пред себе си, както и познаването на характера и потребностите на всеки един от нашите ученици, правят работата ни ефикасна и приятна.

Започвайки обучението си при нас още от най-ранна детска възраст, нашите ученици покриват всички сертификатни нива на Cambridge.  Академичното ниво на владеене на езика, дава възможност за обучението им в университети по цял свят. Съвместната ни работа с British Council, спомага да сме в крак с всички новости в съвременното обучение и изпитна подготовка по английски език.

 Високите очаквания, които поставяме пред нашите курсисти, им помагат да достигнат и разгърнат пълния си потенциал. Екипът от опитни професионалисти, които работят с децата, са спечелили доверието на децата и техните семейства.